Auto tegen boom Barneveldseweg Nijkerk, bestuurder zwaargewond

Een 21-jarige automobilist uit Barneveld is in Nijkerk zondagnacht rond 04.00 van de weggeraakt en tegen boom beland. Het ongeluk gebeurde op de Barneveldseweg ter hoogte van de molen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De brandweer stabiliseerde het voertuig, de ambulancebroeder en politie hebben het slachtoffer uit de auto gehaald. De automobilist raakte zwaargewond en is per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen en landde op parkeerplaats Uilengoor langs de snelweg A1. Daar is de trauma-arts bij de ambulance ingestapt. De VOA kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De N301 tussen Nijkerk en Barneveld was hierdoor enige tijd afgesloten.


[Modula id=’2′]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *