Politie voert extra controles uit na stijging woninginbraken

De afgelopen weken wordt er bijna iedere dag ergens ingebroken in Putten. Ook dit weekend was het weer raak, vrijdagavond op de Huinerweg en zaterdagavond werd een woning aan de Grieteweg overhoop gehaald. De politie kwam zaterdagavond na de inbraakmelding met meerdere eenheden naar Putten om gericht te posten op strategische plekken maar helaas zonder resultaat. Ook de komende tijd zullen er extra controles worden uitgevoerd.

Ziet u een verdacht voertuig of bent u getuige van een heterdaad situatie, twijfel niet en bel de politie gelijk via 112 !!! Dus voor spoed en heterdaad, bel 112. Voor overige vragen is het nummer 0900-8844 beschikbaar.

Locaties woninginbraken Putten afgelopen periode:

Foto’s: Johan Wakker / Politie Putten