Day After Zwaluwhoeve Hierden

NDinsdagmiddag 20 februari,  nog geen 24 uur later na de verwoestende brand bij de Zwaluwhoeve ligt de parkeerplaats er stil en rustig bij.  Maar schijn bedriegt, werknemers en  een aannemers bedrijf zijn druk in de weer om de Zwaluwhoeve weer open te krijgen. Op de website valt te lezen dat ze toch nog donderdag dicht zijn vanwege de brand van afgelopen maandag. Vrijdag gaat het resort weer open.

Door onder andere waterschade kan De Zwaluwhoeve niet eerder open. Gasten kunnen terecht bij een van de andere vijf wellnesscentra van de International Wellness Resorts, zoals De Veluwse Bron in Emst. Ook kunnen ze hun boeking verplaatsen.

Wat de brand veroorzaakt heeft is nog niet duidelijk wel dat ze voor weekend weer open willen.  De achtertuin is deels met zwarte schermen afgezet