Kees Koetsier 25 jaar bij Brandweer Putten

Jaarvergadering Brandweer Putten

Afgelopen vrijdag werden tijdens de jaarvergadering van de Puttense brandweer diploma’s uitgereikt aan de brandweer vrijwilligers. Hierbij waren niet alleen de leden van de brandweer aanwezig maar ook vele oud leden, burgemeester Lambooij, Jeroen Wisselink, afdelingshoofd Crisisbeheersing en Risicobeheersing Veluwe en Gerrit van der Heide, teamleider Incidenten Bestrijding Veluwe. Na het openingswoord van post-commandant Gert Knoppersen was het aan Burgemeester Lambooij om de brandweerlieden toe te spreken en te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Vol trots sprak hij zijn waardering uit voor de Puttense brandweerlieden.

25 jaar brandweerdienst

Na zijn toespraak vroeg de burgemeester Kees Koetsier naar voren om hem de medaille op te spelden voor 25 jaar brandweer dienst. Kees, een vrolijke enthousiasteling, die in die tijd bijna alle functies heeft uitgevoerd, begon in 1992  bij de brandweer. Hij heeft de afgelopen 25 jaar al veel betekend voor de Puttense gemeenschap. Het afgelopen jaar behaalde hij zijn instructeurs diploma en zet zich nu in voor, onder andere, de begeleiding van aspirant brandweerlieden. De wens werd uitgesproken nog vele jaren van zijn kwaliteiten gebruik te mogen maken.

Na deze ceremonie reikte de burgemeester aan drie brandweermannen het diploma bevelvoerder uit. Richard van Duinen, Jan van Oosterom en Jan Jaap Stoffer hebben de afgelopen drie jaar, in hun vrije tijd, hard geleerd om dit diploma te behalen. Een enorme prestatie. De Puttense brandweer is blij zoveel “Know-How” in huis te hebben.

Foto & Tekst: Gellius Kaars Sijpesteijn FotoKS