Ongeval auto en drie fietsers op Mennestraat

Mogelijk vanwege de laagstaande zon heeft een automobiliste op de Mennestraat vanavond twee vrouwen en een jongetje over het hoofd gezien en aangereden. De vrouwen stonden stil op hun fiets langs de kant van de weg te praten. Door de harde klap belandden zij hard op straat en in de struiken.  Op het moment van het ongeval trok ook net de 10 km van de avondvierdaagse langs.

Eén vrouw was licht gewond en is hiervoor behandeld in de ambulance. Omdat ambulancemedewerkers niet met zekerheid konden zeggen dat haar elleboog niet gebroken was is ze door familie naar de huisartsenpost in Harderwijk gebracht voor controle. Verder liep ze veel schrammen op been, bil en rug op. De andere vrouw en de jongen liepen alleen schrammen op. De automobiliste was erg geschrokken. De auto mist een spiegel en liep langs de zijkant de nodige lakschade op.  De twee damesfietsen raakten ook fors beschadigd.