Bureau GLD: Dief steelt portemonnee van 72-jarige vrouw in supermarkt Putten

In het opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland besteedt de politie aandacht aan een voorval wat 5 mei j.l. gebeurde op de Gervenhof in Putten. De uitzending is woensdag om 17.20 uur en wordt daarna ‘s avonds ieder uur herhaald.

Op zaterdagmorgen 5 mei wordt een 72-jarige vrouw bestolen van haar portemonnee in een supermarkt aan de Gervenhof in Putten. Op bewakingsbeelden van de winkel is te zien hoe een onbekende man haar in de gaten houdt, op een onbewaakt moment haar portemonnee pakt en daarna meteen de winkel verlaat zonder iets af te rekenen. Dezelfde man is enkele dagen later, op vrijdag 11 mei, ook gefilmd in een supermarkt aan de Raadhuisstraat in Hengelo. Ook daar besteelt hij een bejaarde winkelbezoekster (82) van haar portemonnee. Ook hier zijn de brutale man en de diefstal duidelijk vastgelegd door bewakingscamera’s.

Hebt u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000