Cabrio brandt volledig uit op bungalowpark Eendenparkweg

De brandweer van Ermelo werd vannacht rond half één opgeroepen voor een autobrand op de Eendenparkweg in Ermelo. Ter plaatse aangekomen sloegen de vlammen uit een geparkeerde auto naast een woning op een bungalowpark.  De brandweer had moeite om de brand te blussen. De brandstofleiding van de auto was lek geraakt waardoor de auto bleef branden. Drie kwartier later werd daarom ook een extra voertuig met bluswater opgeroepen. Rond twee uur was de brand volledig uit en kon de brandweer gaan inpakken. De auto is volledig uitgebrand. Een bergingsbedrijf stond al enige tijd te wachten en kon het voertuig uiteindelijk afslepen. Wat de oorzaak van de brand is, is onbekend. 

De politie is bezig met het onderzoek. Mocht u iets gehoord of gezien hebben het verzoek om direct contact te leggen met de politie via het algemene nummer 0900-8844 zaaknummer 2018272614