Fietser gewond na aanrijding met auto

Een 55-jarige man uit Ermelo is woensdagavond rond 22.50 uur op de rotonde Voorthuizerstraat – Sprielderweg aangereden door een auto. De man belandde na de aanrijding een aantal meters verder hard op straat en liep vermoedelijk rugletsel op. Getuigen van het ongeval hebben ter bescherming van het slachtoffer met hun auto een afzetting gemaakt zodat het andere verkeer op de rotonde de afslag Sprielderweg niet meer konden nemen.

De fietser was in een wat hoger tempo onderweg van zijn werk in Barneveld naar zijn woonplaats Ermelo.  Een automobiliste die op rotonde Voorthuizerstraaat afsloeg naar de Sprielderweg had de fietser, die wel verlichting voerde,  totaal niet gezien. De man is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste kon na het achterlaten van de gegevens bij de politie en met lichte schade aan haar auto, haar weg vervolgen.