Grote verkeerscontrole Donkere Dagen Offensief

Donderdag heeft de politie op diverse plaatsen in plaatsen in Putten een grote verkeerscontrole gehouden.

Verkeer op invalswegen (In Putten oa. Voorthuizerstraat, Putterweg / Oude Rijksweg) werd gecontroleerd door voertuigen met een ANPR-apparaat, waarmee kentekens worden gelezen, of werden opgepikt door motorrijders en naar één van de controlepunten gebracht.

Wijkagent Johan Wakker, één van de coördinatoren van deze controle, meldt dat er in Putten geen verdachte voertuigen met woninginbrekers zijn aangetroffen, wel had één bestuurder te veel gedronken. Verder zijn er wel de nodige verkeersovertredingen waargenomen. Er werden o.a. bonnen uitgedeeld voor mobiel bellen en rijden zonder rijbewijs. Verder zijn er geen schokkende zaken waargenomen.

De controles werden uitgevoerd door politie Putten, Barneveld, Voorthuizen en Nijkerk, KMAR, Landelijke Eenheid, Team Verkeer en gemeentelijke opsporingsambtenaren.

Foto: Johan Wakker