Koninklijke Onderscheiding voor Kees Koetsier

Vrijdagavond vond de jaarvergadering plaats van de brandweerpost Putten. Tijdens de jaarvergadering werd er teruggeblikt naar het afgelopen jaar.

Nieuwe leden van het korps werden voorgesteld, jubilarissen werden gehuldigd en er werd na 26 jaar afscheid genomen van Kees Koetsier. Kees heeft tijdens zijn brandweercarrière diverse opleidingen gevolgd en heeft veel kennis en ervaring op zak.

Voor zijn bewezen diensten kreeg Kees door burgemeester H.A. Lambooij een Koninklijke Onderscheiding opgespeld. Korpscommandant Gert Knoppersen bedankte Kees voor zijn inzet de afgelopen jaren.

Zeven jubilarissen kregen van de burgemeester een oorkonde met bijbehorende medaille uitgereikt. Samen zijn deze jubilarissen goed voor 142,5 jaar brandweer ervaring. Jubilarissen waren: Richard van Duinen (12,5 jaar), Bert Hendriksen (12,5 jaar), Jan Jaap Stoffer (12,5 jaar), Anton Spelt (20 jaar), Gert van Winkoop (20 jaar), Gerald Stoffer (30 jaar) en Gert Meiling (35 jaar).

In het jaar 2018 hebben er zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan waar het korps, gelet op het risicovolle vak, erg dankbaar voor is.


Foto & Tekst: Gellius Kaars Sijpesteijn FotoKS