Auto in Ermelo glijdt in greppel na inhaalactie politie

Een bestuurster van een auto in Ermelo had vanmiddag behoorlijk pech. Ze wilde op de Telgterweg een politie-auto voorbij laten die met spoed naar een ongeval onderweg was. Ze ging hiervoor de berm in maar de auto gleed daardoor schuin in een greppel. De politie-agenten zagen dit in hun achteruitkijkspiegel gebeuren.

Gelukkig raakte niemand hierbij gewond en de auto liep geen noemenswaardige schade op. De bestuurster vond dat de greppel niet goed zichtbaar was en gaat naar verluidt contact opnemen met de gemeente.

Foto: Donkersgoed Multimedia

Ook bij het ongeval op de kruising Rodeschuurderwegje met de Slagsteeg waar de politie naar toe onderweg was bleek het allemaal erg mee te vallen. Hier waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen.