Busje met gevaarlijke stoffen vliegt over sloot

De oprit A28 richting Zwolle vanaf de Berencamperweg (N301) is woensdagmiddag uren afgesloten geweest na een ongeval tussen een bestelbus en een bestelauto. De bus vloog hierbij over een sloot en belandde in het naastgelegen weiland. In eerste instantie werd brandweer, ambulance en een traumahelikopter opgeroepen aangezien de bestuurder bekneld zou zitten.

 Na aankomst van de brandweer bleek al snel dat de bestuurder niet zwaar gewond was geraakt en werd de Lifeliner geannuleerd. Het busje werd leeg gehaald door de brandweer en zij troffen iets aan waarvoor de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer werd opgeroepen. Wat ze hadden aangetroffen is nog onbekend. Het busje is met een bergingsbedrijf afgevoerd, de bestelauto liep schade op aan de achterzijde.