Twee auto’s verwoest door brand

ERMELO – In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.00 uur werd de brandweer van Ermelo gealarmeerd voor een autobrand op de Retiefstraat. Bij aankomst stond de voorzijde van een geparkeerde bestelauto volledig in brand. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat een tweede voertuig, die vlak voor de bestelauto stond, aan de achterzijde in brand vloog. Beide voertuigen liepen grote schade op en zijn vermoedelijk total loss. De politie heeft de auto’s met lint afgezet omdat brandstichting niet kan worden uitgesloten. Nadat de eigenaren getraceerd waren hebben ze andere buurtbewoners, die wakker waren geworden, gevraagd of ze mogelijk iets gezien hadden. Ook zijn ze op zoek naar mogelijke camerabeelden. In de ochtend zullen ze verder onderzoek gaan doen.

Mocht u iets gezien hebben voorafgaand aan de brand neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Foto’s: Donkersgoed Multimedia