Autobrand, bewoners appartement uit huis gehaald

In de nacht van woensdag op donderdag rond 1.45 uur werd er melding gedaan van een autobrand op de Wielewaal in Ermelo. Bij aankomst van de politie sloegen grote vlammen uit de voorzijde van het voertuig. De auto stond op de parkeerplaats dicht tegen een appartementencomplex aan. De agenten hebben daarop meteen een aantal bewoners wakker gemaakt en naar buiten gehaald. De brandweer heeft bij aankomst meteen de blussing ingezet en had de brand snel onder controle.

De politie heeft direct meerdere buurtbewoners gesproken en onderzoek gedaan. Het is in korte tijd het tweede voertuig in de omgeving wat spontaan in brand was gevlogen. Eén bewoner kon van zijn auto dashcambeelden laten zien en de politie heeft de beelden meegenomen. De recherche gaat overdag verder onderzoek doen.

Foto: Donkersgoed Multimedia