Inbraak in gezondheidscentrum Putten, 150 mondkapjes en 35 flessen desinfectiegel gestolen

Inbraak vond in de nacht van woensdag op donderdag plaats en is ‘s ochtends om 07.00 uur ontdekt door een medewerkster. De inbreker is via achterzijde van het gebouw naar binnen gekomen door een raam te forceren. Op de plek waar de persoon binnen kwam was voorheen Icare gevestigd maar die waren intern verhuisd naar een andere plek. Drie deuren van kantoren zijn geforceerd maar telkens trof de dader niks aan omdat deze kantoren sinds de verhuizing van een psychologenpraktijk zijn. Uiteindelijk had de dader het kantoor van Icare gevonden. Daar heeft de dader alle kasten overhoop gehaald en uiteindelijk 150 mondkapjes en 35 flessen desinfectie meegenomen. Alle laptops, beamer etc. zijn blijven staan dus het lijkt een doelgerichte inbraak. De recherche heeft ‘s middags onderzoek gedaan. Er is nog niemenand aangehouden.

Foto: Donkersgoed Multimedia