Brand bij restaurant Bonanza

HARDERWIJK – Maandagochtend rond 4.30 uur is de brandweer gealarmeerd voor een brand in restaurant Bonanza op de Strand Boulevard in Harderwijk. De politie heeft de brand ontdekt tijdens surveillance. Bij aankomst van de brandweer hebben ze met hoge druk ingezet omdat er bij binnenkomst daadwerkelijk vlammen te zien waren.

De brand is geblust en het pand wordt verder gecontroleerd. Ook een naastgelegen pand wordt bekeken.

De brand is waarschijnlijk in de keuken begonnen meldt de brandweer. De schade lijkt mee te vallen. De politie hoorde een rookmelder afgaan en is poolshoogte gaan nemen. Door het raam waren vlammen te zien.

Het restaurant was nog niet in bedrijf. Ze waren in de afrondende fase van een verbouwing om 1 juni open te kunnen gaan.

Foto’s: Donkersgoed Multimedia