Meerdere schuren in brand

HARDERWIJK – Achter een woning aan de Prins Mauritslaan in Harderwijk is zaterdagmiddag rond 15.50 uur brand uitgebroken. Meerdere schuren staan in brand. Bij de brand komt veel rook vrij en de rookwolken waren van grote afstand te zien. Meerdere voertuigen van de korpsen Harderwijk en Ermelo zijn ter plaats

Om de brand aan meerdere kanten te kunnen bestrijden maakt de brandweer “grote brand”. Hierdoor komt er een extra bluswagen. De brandweer is inmiddels de brand met man en macht aan het bestrijden.

UPDATE: De brandweer heeft het vuur onder controle en geeft “brand meester”. Ook de derde brandweerwagen is inmiddels ingezet voor het nablussen van enkele schuren. In het totaal staan of stonden er 6 schuren in branx. Salvage handelt de schade af. Er zijn geen gewonden. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De brandweer doet onderzoek.